Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Hlášení, aktuální informace > hlášení dne 12.4.2024

hlášení dne 12.4.2024



Hlášení dne 12.4.2024

Obec Hrušky a místní knihovna Hrušky pořádají jarní výprodej vyřazených knih a to  do pátku 12.dubna v zasedací místnosti OÚ. V pátek 12.dubna lze nakoupit  od 8 – 13 hod. Cena za knihy – symbolických 10 Kč/ks.

Vedoucí lékárny v Mor.Nové Vsi oznamuje, že tento týden bude otevřeno už jen v  pátek od 8:00 – 16:00 hod.

V sobotu 13.dubna v době od 10 – 16 hod se před KD uskuteční 1.Týnecký SWAP (blešák). Přijďte směnit vše co nepotřebujete, ale v pěkném a funkčním stavu, které může ještě někomu posloužit – nádobí, hračky, oblečení, boty apod., a odnést si můžete cokoliv, co zase nepotřebuje někdo jiný a to vše zcela ZDARMA! Nevyzvednuté věci budou darovány na charitativní účely. Věci můžete nosit již od 9:30 hod před KD. Po celou dobu Swapu ( blešáku) bude otevřen stánek Pojízdné pražírny z Mor. Nové Vsi – k občerstvení bude pivo, limo, káva a za pěkného počasí i zmrzlina.

Město Lanžhot zve na divadlo – DÍVČÍ VÁLKA, komedie Františka Ringa Čecha. Sál restaurace Podlužanu v neděli 14.dubna v 18 hod.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 13.dubna v 11 hod u OÚ prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, housata, brojlerová kuřata, káčata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále bude vykupovat králičí kožky, cena 10 Kč/ks.

Vážení občané, zveme Vás do nově otevřené prodejny kamenictví STONESTORE, která se nachází v Moravskom Sv. Jáne. Nabízíme akční pomníky se slevou až 50 %. Rovněž nabízíme různé výrobky ze žuly nebo mramoru, dále piskovcové nebo vápencové dlažby za bezkonkureční ceny. Otevřeno je denně od 10 – 17 hod, v sobotu od 8 – 11 hod.

Upozorňujeme občany, kteří ještě nemají zaplacený místní poplatek za svoz komunálního odpadu na r.2024, aby tak učinili co nejdříve. Poplatek lze zaplatit ve dvou splátkách, kdy ta první měla být zaplacena již do konce měsíce března, druhá pak do konce měsíce června. Výše poplatku za jednu osobu je 700,-Kč. Poplatek lze zaplatit i jednorázově a to buď na pokladně OÚ nebo převodem na účet obce.

Pošta v Týnci bude v úterý 16.dubna otevřena pouze dopoledne od 8.00 - 10:00 hod. Odpoledne bude pošta zavřená.

Setkání seniorů se uskuteční v neděli 21.dubna na KD od 15 hod.