Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Hlášení, aktuální informace > hlášení dne 25.4.2024

hlášení dne 25.4.2024



Hlášení dne 25.4.2024

Až do pátku 26.dubna se budou v naší obci provádět odečty plynoměrů všech dodavatelů plynu. Žádáme proto občany o zpřístupnění svých plynoměrů, případně o vylepení stavu a č.plynoměru na viditelné místo svého domu. Děkujeme.

Dnes ve čtvrtek 25.dubna bude v celé obci prováděna celoplošná deratizace kanalizačního potrubí a otevřených nor hlodavců. V případě nepříznivého počasí bude deratizace provedena následující den. Dbejte zvýšené opatrnosti na domácí zvířata. Výskyt otevřených nor hlodavců na veřejných prostranstvích je možné nahlásit na OÚ.

Mobilní pedikúra Eva. Krásné a zdravé nohy v pohodlí vašeho domova. Léčebná pedikúra, relaxační pedikúra, lakování, masáž. Ceny: pedikúra 450 Kč, lakování 50 Kč, do 20 km dojezd zdarma. Objednat se můžete na tel.č. 606 568 404, Eva Florusová, Hrušky.

Soukromé kamenosochařství VRBA Libor přijímá v sobotu 27.dubna od 11:15 – 11:45 hod na místním hřbitově objednávky na veškeré kamenické práce. Na přijaté zakázky platí velké slevy.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 27.dubna v 11 hod u OÚ prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, housata, brojlerová kuřata, káčata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále bude vykupovat králičí kožky, cena 10 Kč/ks.

Do naší obce přijede Kamenictví a renovace hrobů Jaroslav Miroslav Doležal a bude nabízet tyto služby: žulové pomníky, obruby a zákrytové desky z kvalitní kameniny, čištění terasových náhrobků, soklů a obrub, leštění terasových obrub, opravy základů, zpevnění rozjetých obrub, sekání a obnova nápisů, kameninové a nerezové doplňky. Zájemci se mohou dostavit před místní hřbitov v sobotu 27.dubna v čase od 13:30 – 14:00 hod za každého počasí nebo se objednat na tel.č. 605 948 014.

TJ Sokol Týnec v koordinaci obce Týnec a ostatních spolků Vás zve na PÁLENÍ ČADĚJNIC v sobotu 27.dubna od 15 hod na fotbalovém hřišti v Týnci. Na děti a dospělé v masce čeká čarovná odměna, dále zde budou kouzelné soutěže a dílny pro děti, malování na obličej, čarodějnický rej. Občerstvení k zakoupení je zajištěno.

V sobotu 27.dubna Vás zveme na rockový večer na hřišti se skupinou OVERDRIVE. Začátek ve 20 hod, vstupné dobrovolné.

Spolek Koňské stezky Podluží pořádá “Žehnání koní” a jarní vyjížďku ke přiležitosti Sv. Jiří, v sobotu 27.dubna. Začátek žehnání je v 10 hod na náměstí v Lanžhotě. Ve 12 hod odjezd koní a vozů na společnou jarní vyjížďku směrem k zámečku Pohansko.