Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Hlášení, aktuální informace > hlášení dne 26.5.2023

hlášení dne 26.5.2023



Hlášení dne 26.5.2023

Obecní úřad Týnec ve spolupráci se spolky a zájmovými organizacemi z obce Týnec Vás zve v sobotu 27.května na Obecní den na Hradišťku. Zahájení ve 14 hod, připraven bohatý kulturní program – FK Pohárek s CM, taneční skupina NCOD, mažoretky ZUZANKY, od 20 hod živá kapela, pro děti skákací hrad, malování na obličej, občerstvení zajištěno, vstupné dobrovolné. Hlavní soutěž Obecního dne – Nultý ročník “Týneckého stoupáku” aneb vytlač si svá kolečka!!! Soutěž pro rodiny, sousedy i jednotlivce, vytvořte svůj tým a přijďte si zasoutěžit.

Hasičská májová noc v sobotu 27.května ve sklepní uličce Zátiší v Moravské Nové Vsi od 17 hod, od 18 – 22 hod živá rocková kapela, občerstvení zajištěno, vstupné 150 Kč.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 27.května v 11:00 hod u OÚ prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, housata, brojlerová kuřata, krůty, káčata a husokačeny Mulard a krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále vykupuje králičí kožky, cena 15 Kč/ks.

Dorost FKM Podluží sehraje v neděli 28.května další mistrovské utkání na domácím hřišti. Soupeřem budou hráči z Hroznové Lhoty/Lipova, začátek utkání je ve 14 hod.

Hráči TJ Sokol Týnec/Hrušky sehrají rovněž v neděli 28.května mistrovské utkání. Soupeřem budou hráči Kostice “B”. Začátek utkání je v 16:30 hod, zápas se odehraje na hřišti v Hruškách. Hráči a výbor TJ zvou všechny příznivce fotbalu.

Výrobce speciální zemědělské techniky v Týnci, firma OSTRATICKÝ, spol. s r.o. hledá zkušeného lakýrníka na krátkodobou výpomoc. Nástup možný ihned, zájemci se mohou hlásit na tel.č. 519 342 491 nebo na emailové adrese: posta@ostraticky.cz

U pani Jany Michalové Obecní 39,Týnec je možné si zakoupit hlávkový salát, 1ks/15 Kč, každý den po 15 hod.