Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Hlášení, aktuální informace > hlášení dne 2.7.2024

hlášení dne 2.7.2024



Hlášení dne 2.7.2024

Soukromý prodejce p. Prokeš bude ve středu 3.července v době od 9:00 – 9:30 hod u OÚ prodávat čerstvá vejce. Cena za proložku je 75 Kč a 85 Kč.

Zelenina JUVITA Uherský Brod bude ve středu 3.července v době od 9:00 – 9:20 hod u OÚ prodávat: okurky nakladačky, borůvky, meruňky ze Strážnice, nové brambory, česká rajčata, papriky, okurky, cibuli, nový česnek, jablka, žampiony, hlívu ústřičnou a další ovoce a zeleninu. Řidič přijímá objednávky na okurky nakladačky na tel.č. 773 000 656.

Z důvodu státního svátku v pátek 5.července, bude svoz BIO popelnic již ve čtvrtek 4.července, tak jak je uvedeno ve svozovém kalendáři.

V sobotu 6.července bude sběrný dvůr v Týnci z důvodu státního svátku zavřený.

Manželé Osičkovi Vás zvou do hospody u Bartošů  na tradiční ŘÍZKOBRANÍ, které se bude konat v pátek 5. a v sobotu 6.července. V pátek zahrají Žadovjáci a Freude Echo z Holandska, v sobotu již od 10 hod skupina Rubín.

SDH Lanžhot vás srdečně zve na soutěž v požárním útoku. Již 23.ročník “O putovní pohár města Lanžhot” v pátek 5.července od 13 hod na fotbalovém hřišti Na Šlajsi. Pro děti připraven skákací hrad, hasičská a vojenská technika, vyprošťovací speciál, požární pěna a občerstvení je rovněž zajištěno.

Miluješ folklor? Zároveň máš rád i něco nového netradičního? CIMBÁLBUM 24 v pátek 5. a v sobotu 6.července v Mikulčicích v areálu BARTONIK vedle KD. Můžete se těšit – od 17 hod netradiční koncert Neoveské CM, od 18 hod večerní grill party pod širým nebem, dopolední dětský program plný soutěží a aktivit (malování na obličej, skákací hrad..), ochutnávka vína, skvělé limošky a mošty, kvalitní káva, výborné moučníky syrové, uzeninové a fresh prkýnka, polévečky a další lehké pokrmy. Vstup zdarma.

Obec Tvrdonice pořádá koncert Štístko a Poupěnka v sobotu 6.července v 16 hod Amfiteátr Tvrdonice. Atrakce pro děti, malování na obličej a jiné…

Cyrilometodějská pouť na Podluží v Mikulčicích na Valech v pátek 5.července. V 15:30 hod modlitební program, v 16:30 hod koncelebrovaná mše svatá biskupů Čech a Moravy. Všechny srdečně zve, zejména krojované, Římskokatolická farnost a Obecní úřad v Mikulčicích.

Chalupa Fanoša Mikuleckého – výstava modrotisku zahájení v sobotu 6.července v 18 hod módní přehlídkou. Výstava potrvá do pondělí 15.července, otevřeno pouze v neděli od 14 – 18 hod.

Hodovní výstava v místní knihovně - fotky stárek a stárků. Žádáme občany, aby doma pohledali fotky staré, starší i současné hodovních stárků a stárek a přinesli je na obecní úřad případně do knihovny k ofocení, kdy v době konání letošních místních hodů se  uskuteční výstava těchto fotek. Děkujeme.