Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Hlášení, aktuální informace > hlášení dne 5.5.2023

hlášení dne 5.5.2023



Hlášení dne 5.5.2023

Drůbežárna Prace bude v sobotu 6.května v 11:00 hod u OÚ prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, housata, brojlerová kuřata, krůty, káčata a husokačeny Mulard a krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále vykupuje králičí kožky, cena 15 Kč/ks.

Do naší obce přijede firma Jaroslav Doležal – kamenické práce a renovace hrobů a bude nabízet tyto služby: žulové pomníky, obruby a zákrytové desky z kvalitní kameniny, čištění terasových náhrobků, soklů a obrub, leštění terasových obrub, opravy základů, zpevnění rozjetých obrub, sekání a obnova nápisů ( zlato, stříbro, černá a běloba), kameninové a nerezové doplňky (lampy, vázy, mísy…). Zájemci se mohou dostavit před místní hřbitov v sobotu 6.května od 13:30 – 14:00 hod.

MRS p.s. z.s. Týnec svolává na sobotu 6.května brigádu na odstavném rameni u chaty. Proběhne jarní úklid a sečení travních porostů.

Mužský sbor Kostice-Tvrdonice zve všechny přátele heligonek na První setkání Mrákovských harmonikářů v Kosticích, v sobotu 6.května od 19:30 hod v sále Sokolovny v Kosticích. Vystoupí vynikající heligonkáři z Mrákova v Jižních Čechách i muzikanti domácí. Vstupné dobrovolné, těšíme se na vaši návštěvu.

ZŠ a MŠ Týnec vás srdečně zve na zápis dětí do mateřské školy a to ve středu 10.května od 12:30 – 14:30 hod v budově MŠ Týnec. Rodiče s sebou přinesou vyplněnou žádost o přijetí, kopii RL a vyplněný evidenční list.